Garderobe Entre


et møbel til spesialoppgaver som rommer mer enn du skulle tro.

Garderobe entre er et klassisk møbel. Det finnes i nesten alle leiligheter, enten stående langs veggen, eller i en nisje eller et hjørne.

Det spiller ingen rolle om det er et skap med skyvedører eller dører med hengsler, det er heller ikke viktig om det er stort eller lite. Det antas at garderobe entre må finnes i alle hjem.

Garderobe entre

er en praktisk måte å skape et funksjonelt rom hjemme

Entreer har forskjellige dimensjoner og veggplassering, derfor garderobe entre laget på bestilling ser ut til å være den rimeligste løsningen. Ved å lage en garderobe på mål kan vi bestemme selv hvor mye plass vi vil avse for den, hvor vi vil plassere den og hva vi kommer til å oppbevare i den.

Garderobe entre

Garderobe med innfelt sitteplas:

Garderobe entre med

Konfigurering av garderobeinteriør

Konfigurering av garderobeinteriør, fronter og generell fargekomposisjon til et bestemt møbel er også en personlig avgjørelse. Garderobe entre gir muligheten til å ta i bruk all ledig plass i entreen. En slik garderobe kan til og med strekke seg fra gulv til tak. Den kan fylle all tilgjengelig plass, uansett hvor lite plass det er, fordi man ikke er begrenset av størrelsen på møbelet. Ved å lage en personlig tilpasset garderobe entre, kan vi få til en konstruksjon med forskjellige dimensjoner og i ulike konfigurasjoner. Takket være dette, kan vi på en måte gi enhver del av konstruksjonen en unik rolle.

En veldig god løsning som øker muligheten til å oppbevare forskjellige gjenstander i entreen, er å bygge et hengende skap. Det kan nyttes spesielt i leiligheter med høye tak, for elsempel på lofter eller gamle leiegård. Ved å flytte oppbevaringsplass oppover, får vi mer rom som under vanlige omstendigheter og ved bruk av ferdiglagede møbler kunne gå tapt. Garderobe entre med et hengende skap eliminerer matsvinn og i tillegg lar deg arrangere entreen på en interessant og original måte.

Garderobe entre
pinterest.com

Viktig! Garderobespeil

Et garderobespeil er et viktig element for mange kunder. Det er sant at bruk av speilfronter har mange fordeler. Og selv om speilfronter krever mye stell, er de definitivt verdt å bestemme seg for. Først og fremst gir speilene romfølelse, så speilfronter passer perfekt til garderober montert i trange, mørke eller små entreer.

Garderobe entre med speilfronter lyser opp værelset, spesielt når lyset som faller inn fra andre rom speiler seg i frontene. Selve skapet ser ut til å være lettere og mer subtilt. Selvfølgelig betyr det ikke at man bør montere speil i alle garderobedørene.

Garderobe entre med speil løser også et annet problem. Man slipper å tenke på hvor man vil plassere et klassisk speil som trengs for å kunne speile seg før man går ut. En stor speiloverflate er en praktisk og komfortabel løsning som lar deg spare litt plass på andre vegger i entreen. Det er alstå verdt å vurdere en slik mulighet når man velger garderobe entre.