Garderobeinnredning

Hyller eller kleshengere?

Noen foretrekker å oppbevare klær på hyller, andre liker å bruke kleshengere. Begge variantene har sine ulemper og fordeler. Et eksempel kan være en klassisk herreskjorte. Ved å brette den risikerer vi at den krøller seg på en stygg måte, mens hvis vi henger den, blir den akkurat som nystrøket når vi tar den ut senere.

Uansett hvilken metode du foretrekker, kan en god garderobeinnredning eliminere alle problemer knyttet til en riktig oppbevaring av klær. Du kan bestemme deg for hyller eller hengere, alt etter hva slags preferanser du har og hvordan du liker å sortere dine klær. En riktig garderobeinnredning gir garanti for at alle tøystykker får god plass og blir oppbevart slik du selv ønsker.

Standard Garderobeinnredning /100cm – 150 cm

Innredning: skuffer, hyller, kurver, og heng.

Standard Garderobeinnredning / 300cm

Innredning: skuffer, hyller, kurver, og heng.

Perfekt garderobeinnredning

Hvordan få til en garderobeinnredning som er tilpasset dine egne behov? Kvinner og menn har ofte ulike ønsker. Det er imidlertid ganske selvfølgelig at kvinner trenger flere hyller for vesker og sko.

For menn er det viktig med plass for slips, mansjettknapper osv. Derfor vil garderobeinnredning for kvinner og garderobeinnredning or menn være litt forskjellige.

En perfekt garderobeinnredning vil oppfylle alle ovennevnte behov.  Det er viktig å fokusere på detaljer, spesielt i den første fasen av å lage et prosjekt.

I en kvinnegarderobe må det finnes plass for smykker, tilbehør, vesker, sko og klær, noe som damer veldig ofte har mye av.

En riktig garderobeinnredning vil gjøre det lettere å holde orden i din garderobe og dessuten hjelpe deg å finne det du trenger fort og enkelt. Garderobe farge

Garderobeinnredning

Et garderobeskap laget på mål burde inneholde hyller for å oppbevare sko, vesker, bukser og skjørt. Det er viktig å lage garderobehyller slik at enhver kvinne kunne få nok plass for alle nødvendige ting, men vi må også huske at de ikke burde monteres for høyt. En god garderobeinnredning tar hensyn til brukerens høyde. 

Selv om en garderobe er konstruksjon som tilpasser seg alt ledig rom, burde ikke garderobehyller plasseres slik at man får problemer med å nå dem. Det finnes imidlertid en god måte å bli kvitt denne utfordringen på.

I en høy garderobe kan øverste hyller brukes til sesongbekledning som ikke tas us veldig ofte. Det er også mulig å lage en profesjonell stige som vil hjelpe deg å nå til enhver høyde.

Garderobeyller og -skap laget på mål er noen av de viktigste elementene når det gjelder garderobeinnredning. Et annet viktig element er kleshengerstang. Det finnes mennesker som bruker den til å henge alle sine klær. Derfor bør den plasseres sentralt i skapet. En slik garderobeinnredning gjør det lettere å nyte alle funksjoner til din garderobe.

Når det gjelder menn, bør garderobeinnredning, i likhet med garderobeinnredning for kvinner, ta hensyn til noen betydelige detaljer. Nå for tiden bryr mange menn seg om å se anstendig ut, derfor er det viktig å lage garderobehyller slik at de har plass for stillige sko, vesker og armbåndsur.

En interessant løsning kan være spesiallagede skap for elegant herretilbehør. Sentralt bør man montere en kleshengerstang. Det er også lurt med skuffer for slips eller armbåndsur plassert nedenfor.

Ekstrautstyr