skyvedørsgarderobe oslo


Det faktum at skyvedørsgarderobe oslo er ekstremt nyttige kan vi alle være enige om. Dessuten frigjør de mye plass i huset. Det er likevel verdt å vurdere nøye hvor i huset man kan finne den opti- male plassen til skapet.

For eksempel kan skapet være nyttig i vestibylen, i en hall, på et kjøkken eller på et bad.

Skyvedørsgarderobe oslo på mål

Skyvedører garderobe er en perfekt løsning for entre, soverom, stue, barnerom og garderobe. Takket være den, kan du organisere plassen i hjemmet ditt på en enkel måte. Skyvedører garderober er lett å tilpasse større konstruksjoner, for de krever ikke en ekstra plass under møbelet. Det er veldig komfortabelt å bruke sånne garderober. De lager ikke bråk og de lar deg arrangere et interessant interiør. Skyvedører garderobe er en moderne og funksjonell løsning.

  • Ripe- og fuktbestandig møbelplate
  • Komfortabelt aluminiumshåndtak
  • Mulighet for å montere et trygt speil
  • Høykvalitets sidejusterbare kulelagervogner
Skyvedører Garderobe

Dørene utføres etter en gitt mål, med mulighet for å ha en annen farge på platen og for å lage kombinasjoner med andre materialer. Vi lager også interiører tilpasset dimensjoner oppgitt av kunden.

Skyvedører garderobe – praktisk og universiell

Skyvedører garderobe er en veldig populær løsning i mange hus og leiligheter. Det er fordi den er praktisk og universiell. Selv om moderne skyvedører garderober er ganske forskjellige fra vanlige garderober når det gjelder design, utstyr og plassering i rommet, men hovedfunksjonen forblir den samme.

Det gjelder å ta i bruk enhver tilgjengelig plass på den beste måten, slik at skyvedører garderobe kan romme så mye som mulig. Før i tiden var skyvedører garderobe et symbol på luksus og modernitet, men i dag er den et nødvendig møbel i en hvilken som helst leilighet.

KGR BYGG er produsent for skyvedører og garderober laget på mål. Firmaets hovedmål er en høy kvalitet på møbler og fokus på detaljer. Det blir bekreftet av internasjonale kontrakter og sertifikater på møbler som firmaet tilbyr.

De finnes ikke noen bestemt plass der skyvedører garderobe burde bygges inn.

Før i tiden var det enten i hallen, eller på soverommet. Det var akkurat der mennesker trengte skap for å kunne samle og oppbevare sine ting på hyller og hengere som befant seg i skapene. Nå kan skyvedører garderobe etableres hvor som helst. 

Måderne skyvedører garderober ka altså se bra ut i stua, både i et hus og i en blokkleilighet. De er alltid tilpasset værelset de befinner seg i.

Fronter

En stor variasjon av materialer skyvedører garderobe kan være laget av, et bredt spekter av stiler den kan tilpasses og funksjonene den kan utføre gir garderoben denne hederlige tittelen.

En garderobe kan være helten i et barnerom, der den behersker kaos og kreativt rot laget av småbarn eller tenåringer. Når den vokser med barnet, fungerer den ikke bare som et oppbevaringsrom for klær, men også gir plass for leker, forskjellige dingser og bøker.

Front til skyvedører garderobe er en damm som hindrer klær og andre ting fra å falle i gulvet, til og med når det er litt rotete inne i garderoben eller når vi trenger å gjemme overfødige tøystykker før gjestene kommer. En stor garderobe passer også til soverommet. I tillegg til klær og personlige gjenstander, kan vi bruke en slik garderobe til å oppbevare sengetøy, hjemmetekstiler, håndklær eller duker.