Garderobe skråtak


Selv om garderobe skråtak er en stor utfordring for snekkere, blir den ofte en av de mest funksjonelle prosjektene i din lelighet!

Garderobe skråtak

Mesteparten av garderobeinteriøret er laget på mål, derfor passer våre garderober perfekt under skråtak, der det er vanskelig å plassere andre typer skap.

Våre arbeidere forsøker hele tiden å finne opp nye, ergonomiske konstruksjoner som kunne romme sesongbekledning, sko og tilbehør. En funksjonell garderobe skråtak på loftet er derfor en utmerket løsning.

Garderobe skråtak med skyvedør

Takket være lyst byggemateriale og skinnende fronter ser garderobe skråtak større ut. Velger du møbler med skyvedører, kan du faktisk spare opp mye plass. Når det er 140-150 cm under taket, kan garderobe skråtak inneholde både lave skap og skuffer, men også høyere konstruksjoner der man kan henge klær som for eksempel skjørt, jakker eller kåper.

Garderobe skråtak

Garderobe skråtak – uttrekkbare møbeldeler

Visste du at skråtak gir muligheten til å bruke alternative konstruksjoner i stedet for vanlige skuffer og skap? Et eksempel på dette kan være uttrekkbare møbeldeler montert på føringer og hjul. Takket være denne typen konstruksjoner kan man henge klær på en forskjøvet parallell måte. Våre møbeldeler egner seg både til store loftsgarderober og små rom som kan være utfordrende. Det som er slående, er at sånne konstruksjoner passer perfekt til problematiske steder, det vil si der det ikke finnes noen knevegger.

Garderobe skråtak med vanlige døren

Det er ofte vanskelig å bruke rommet under et skråtak.

Det er ofte vanskelig å bruke rommet under et skråtak. Det er fullt av knekk, skarpe vinkler og ulike konstruksjonselementer, som for eksempel takbjelker. Derfor krever det et spesielt, funksjonelt prosjekt. Man kan selvfølgelig finne møbler og konstruksjoner som passer til dette rommet, men et individuelt prosjekt blir alltid mye bedre. Lager man møbler på mål, er det ikke bare mer ergonomisk, men gir dessuten muligheten til å ta i bruk hele rommet.

Da kan du også bestemme hvilke typer fronter du foretrekker – åpne eller lukkede. Den eneste ulempen ved en slik løsning kan være høyere pris på en loftsgarderobe. For en slik konstruksjon betaler du ofte betydelig mer enn for vanlige, ferdiglagede møbler. Siden det vanligvis tar mer tid, blir det også dyrere å montere garderobe skråtak.

En loftsgarderobe kan vise seg å være en veldig god løsning – både når det gjelder estetikk og ergonomi.