Walk in Garderobe


Walk in garderobe blir nå for tiden stadig mer populær i moderne interiører.

Walk in Garderobe som ekstra rom

Walk in garderobe

Walk in garderobe blir nå for tiden stadig mer populær i moderne interiører. Den utgjør ofte en del av et stort værelse og er separert med en skilleveg og utstyrt med skyvedører. På den måten kan man få et ekstra rom for garderobemøbler laget på mål. Ved å velge garderobemøbler som er godt tilpasset rommet, kan man etablere separate enheter for klær, sko og tilbehør.

Det er en perfekt løsning for par, men også for enslige som liker å ha mye plass for sine klær. I et slikt tilfelle må man nøyaktig presisere hva slags utstyr man vil ha inne i en walk in garderobe. Skapene må være laget av de beste materialene, slik at de kan brukes i mange år. Å lage et slikt prosjekt er en oppgave for profesjonelle fagfolk.

Uansett hvilken type walk in garderobe du vil velge, lønner det seg å finne et firma som har mange år erfaring i å jobbe med lignende konstruksjoner.

Walk in Garderobe Pris

Walk in garderobe

Mange lurer nok på hva en walk in garderobe laget på mål kunne koste. Svaret er enkelt. Prisen for en slik garderobe avhenger både av størrelsen på hele konstruksjonen og av hva slags elemeter man velger for sitt prosjekt.

Det er bare de to faktorene som påvirker prisen og møbelutstillingslokaler vil gjerne gi deg ytterligere detaljer i en telefonsamtale. Vårt møbelfabrikk KGR BYGG i Polen vil lage walk in garderobe på mål som tilfredstiller dine personlige behov.

Sats på et erfarent firma som vil hjelpe deg å lage et individuelt prosjekt og nyt en profesjonelt laget walk in garderobe i mange år framover.